Εταιρεια

Εταιρικό Προφίλ

Η sunTech s.a, από το 1991 δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού και αυτοματισμού γραφείου, στην παροχή υπηρεσιών business consulting και project management, καθώς και σε υπηρεσίες υλοποίησης και προσαρμογής custom εφαρμογών.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο: Golden Hall, MALL, ΟΤΕ, Lamda Development, Cyprus Airways, Mediterranean Cosmos, ΓΒ Γεωργακόπουλος, Υδροψυκτική Παπαθανασίου, Σαρόγλου, Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, Εισαγγελία Θηβών, Δήμος Ηλιούπολης, Δήμος Ζωγράφου.

Χρονολόγιο Η ιστορική διαδρομή της sunTech με σημείο αναφοράς την ανάπτυξη των κυριότερων εφαρμογών.

Ίδρυση & Ανάπτυξη

Η εταιρεία αναπτύσσεται στον ραγδαία αναδυόμενο τομέα ολοκληρωμένων λύσεων Hardware και συστημάτων Δικτύωσης.

1991

sunTech Software Development

Στροφή της εταιρείας στην ανάπτυξη λογισμικού στοχεύοντας στην μεγάλη αγορά soho (small office home office ) των λιανικών πωλήσεων.

1993

sunTech Operator I suite

Η εταιρεία μας ανακοινώνει την σουίτα προγραμμάτων sunTech Operator I, η οποία περιλαμβάνει Ατζέντα, Fax, email, εττικετογράφο, Ταμείο. Τον ίδιο χρόνο το Operator καταγράφεται το πρώτο σε πωλήσεις ελληνικό προϊόν στα γκισέ των μεγαλυτέρων καταστημάτων της εποχής.

1995

sunTech Operator I & Altec RV

Επιτυχιών συνέχεια : Η σουίτα προγραμμάτων του sunTech Operator I ενσωματώνεται σε κάθε υπολογιστή της εταιρείας ALTEC, αλλά και άλλων μικρότερων κατασκευαστών, ξεπερνώντας τις 33 χιλ. εγκαταστάσεις το Χρόνο.

1997

sunTech Operator II

Είναι έτοιμο στην αγορά με αναβαθμισμένες δυνατότητες το sunTech Operator II, το οποίο γίνεται Δούρειος Ίππος για διείσδυση της sunTech στο εμπορικό - επιχειρηματικό λογισμικό.

1999

Είμαστε στον Αέρα : sunTech Jukebox On Air

JukeBox on Air, η sunTech παρουσιάζει, μια μοναδική για την Ελληνική Αγορά εφαρμογή διαχείρισης Ραδιοφωνικού χρόνου με την αρχειοθέτηση και την αναπαραγωγή μουσικών κομματιών και ραδιοφωνικών spot.

2000

SuperFiler – Αρχειοθέτηση

Με το SuperFiler η εταιρεία μας ολοκληρώνει τις ανάγκες αυτοματισμού μιας μοντέρνας επιχείρησης. Ένα πολυεργαλείο το οποίο περιλαμβάνει την αρχειοθέτηση, την ταξινόμηση, την διαχείριση αντικειμένων ( Βιβλίων, Εγγράφων, Ήχου, Εικόνας κλπ ), το δανεισμό και τη χρέωση και το Πρωτόκολλο Εισερχομένων Εξερχομένων Εγγράφων.

2002

Fortune CRM – ERP

Eίναι ο σταθμός και η κορωνίδα της εταιρείας και το πιο μεγάλο της έργο μέχρι εκείνη τη στιγμή στο οποίο ενσωματώνονται όλες οι εφαρμογές του Operator II μαζί με Εμπορική Διαχείριση & Γενική Λογιστική. Το Fortune CRM – ERP βάζει την sunTech στα μεγαλύτερα επιχειρηματικά σαλόνια.

2005

Lottery Server, Keno, Στοίχημα, Slots Machines

H sunTech αναπτύσσει για εξωχώριες εταιρείες εξειδικευμένο λογισμικό, προηγμένης τεχνολογίας και απαιτήσεων.

2006 – 2009

SFW (sunTech Fortune Web)

Σημείο σταθμός για την στροφή της sunTech αποκλειστικά και μόνο στην ανάπτυξη εφαρμογών στο Internet / Cloud. Με άμεση μεταφορά όλων των λειτουργιών και των εφαρμογών του Operator II στο cloud.

2010

CMS (Content Management System)

Αναπτύσσει δικό της CMS ( Content Management System ) το οποίο υποστηρίζεται από βάση δεδομένων MS SQL για την υποστήριξη Ιστοσελίδων, Ηλεκτρονικών εφημερίδων και Blog.

2012

Σύστημα Κλήρωσης Δωροεπιταγών

Cloud Lottery Server : Η εταιρεία μας αναπτύσσει για λογαριασμό μεγάλων εμπορικών καταστημάτων σύστημα κλήρωσης Δωροεπιταγών και Δώρων με σκοπό την δημιουργία προωθητικών & διαφημιστικών ενεργειών.

2013

Ηλεκτρονικά Καταστήματα – eShops

Ηλεκτρονικά Καταστήματα : Αναπτύσσουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ( CSS3, HTML5, Responsive, SEO ) σελίδες στο Internet και Ηλεκτρονικά Καταστήματα ( eShop ) χωρίς περιορισμούς πάνω στη δική μας ευέλικτη πλατφόρμα.

2014

Fortune Cloud Commerce

Σήμερα στη sunTech με σύνθημα “Όλα στο cloud” αναπτύσσουμε και μεταφέρουμε όλες της εφαρμογές και τις λειτουργίες του Fortune CRM – ERP στο cloud, για την ταυτόχρονη υποστήριξη Ηλεκτρονικών καταστημάτων και ενός ολοκληρωμένου συστήματος Εμπορικής & Λογιστικής Διαχείρισης.

2015

Custom Eφαρμογές Για εξειδικευμένες υπηρεσίες πελατών μας

Cyprus AirWays

Διαχείριση Πρακτορείων, Προμηθειών, και ομαδικών κρατήσεων (Ελλάδα – Κύπρος).

ETA (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα)

Οικονομική Διαχείριση Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων.

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά

Διαχείριση Μελών, Προεισπράξεις Γραμματίων, Οικονομική Διαχείριση.

Εισαγγελία Θηβών

Διαχείριση μηνύσεων και παρακολούθηση όλων των ενεργειών.

Οι Πελάτες μας

OTE

Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος

Cyprus Airways

Κρατικός Αερομεταφορέας της Κύπρου

Υδροψυκτική Παπαθανασίου

Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης

Γ.Β.Γ.
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Lamda Development

Εταιρεία Eπένδυσης και Διαχείρισης Ακινήτων

The Mall Athens

Εμπορικό Κέντρο

Golden Hall

Εμπορικό Κέντρο

Mediterranean Cosmos

Εμπορικό Κέντρο

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά

247 AUTOPARTS

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Saroglou

Αυθεντικές Χειροποίητες Πίτες

Π.Α.Ο. Δ. ΗΛ.

Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Δήμου Ηλιούπολη